17 Mart 2015 Salı

Samsun insanı için mutlu ve huzurlu ortam

AK Parkai 22. Dönem Samsun Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili aday talibi Mehilfa Çakır, “Yılların birikimi ve daha evvel yaşadığımız gözlem ile bu yola yeniden çıktık. İnsanların rahatlıkça ulaşabildiği ve samimi duygularla sualnlara çözüm bulacağı adlerin mecliste olması gamaçiyor.


 


 


Milletvekilliği yapmış olduğımız dönemde hepimiz insanoğluın her vakit ulaşabildiği bir milletvekili olduk ve yeniden aynı şekilde mecliste Samsun durumkının hizmetkârı olabilmek için yeniden yola çıktık. Samsun’un sualnlarını bilen ve tanıtaraf ve Samsunlu bir milletvekili aday talibi olarak bu sualnların çözümleri noktasında savaşım vereceğim. Ben inanıyorum ki yeni dönemde sualnların çözülmesi güç değil. Çünkü arkaık daha güçlü bir Türkiye var. Samsun gelişim ve kalkınma yolculuğunu vakit yitirmeden güçlü bir girişkenla daha iyi bir noktaya taşımalıdır. Benim gönlümdeki Samsun, arkaan yeni iş olanaklarıyla, elindeki varlıklıliklere yepyeni bir vizyonla haiz çıkmış, insanoğluı mutlu ve rahat bir Samsun’dur” dedi.


Yeni anamatema hakkında mevzuşan Mehilfa Çakır, “Yeni anamatema Türkiye için nihayet aşama mühimdir. Zira hepimiz Yeni Anamatema derken askerin dayatma ile yapmış olduğı bir anamatema değil, mecladizin evvel matemalaştıracağı nihayetra referandum ile gerçek şeklini alacak olan sivil anamatemadan bahsediyoruz. Halkın onaylayacağı bir anamatema olacak. Halkın hem iktisatk, hem toplumsal hem kültürel yönden önünün açılacağı bir Anamatema olacağını düşünüyorum. Yeni Anamatemanın hazırlanarak, yeni Türkiye’nin inşası, başkanlık sisteminin yaşama geçirilmesi gibi temel hususlar politika coşkuımızı arsertrmıştır. 2015 seçimleri ile meclise girecek olan vekiller darbe mahsulü anamatemanın yerine milletin anamatemasını yapacak olan adlerdir. Bu açıdan 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde nihayet aşama mühimdir” diye mevzuştu.



Samsun insanı için mutlu ve huzurlu ortam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder