21 Mart 2015 Cumartesi

Albayrak maç sırasında fenalaştı

Albayrak maç sırasında fenalaştı


Galatasaray takımında ikinci başkanlık koltuğunda oturan Abdurrahim Albayrak adlı kişi, Kasımpaşa ile oynanan maçın son dakikaların da bi hayli fenelaştı..


Galatasaray takımının başlarda 2 – 0 yenilmesi ve sonrasında bu skordan galibiyete doğru gitmesi ve 3 – 2 olarak kazandığı bu maçın son dakikalarında Galatasaray takımında ikinci başkanlık koltuğunda oturmakta olan Abdurrahim Albayrak, fenalaştı.


Oynanan karşılaşmanın son dakikalarında fazla büyük heyecan yaşamakta olan Başkan Albayrak, bir anda bulunmuş olduğu yere yığıldı ve anında Galatasaray takımının sağlık ekibi olan ve bu heyette bulunan doktor Yener İnce, hemen acil bir müdahele gerçekleştirdi. Ayrıca fenalaşma ve müdaha sonrasında Galatasaray takımının Tenik Direktörlüğünü yapan Hamza Hamzaoğlu, hemen olayın peşine tribüne koşarak çıktı ve Başkan Albayrak’ın durumuna hassasiyetle baktı.


Maç bittikten sonra Başkan Albayrak, Galatasaray takımının Futbol AŞ Yöneticiliğinde bulunan Ali Dürüst ve kulübün medya iletişim sorumluluğunu yapan Eray Sözen’in koluna girerek ve onların yardımıyla tribünden indirildi ve soyunma odalarındaki bölümlere geçildi. Ayrıca bu geçiş sırasında Başkan Albayrak’ın yürümekte bi hayli zorunluluk çektiği görüldü.


Daha sonrasında Cen Ergün tarafından yapılan müdaheler sonrasında, yere düşme nedeninin tansiyon olduğunu belirtti. Başkan Albayrak daha sonrasında da iyi olduğunu ve eve gitmek istediğini söyledi. Bunu söyledikten sonra başkan özel arabayla evine getirildi.



Albayrak maç sırasında fenalaştı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder