16 Mart 2015 Pazartesi

Köy çocuklarının yüzü güldü

İstanbul Haliç Üniversitesi’ne ait Gönüllülük Kulubü Üyeleri, Samsun şehrine gelerek, ilçemiz olan Asarcık ilçesinde belli başla bir proje ile bütün insanlığa önemli bir örnek oldu.


Kulübün gönüllü olarak 35 üyesi Samsun şehrimize gelerek, Acısu Şehit Muharrem Konu Ortaokulu’nda belli başlı bir proje ile ana sınıfı öğrencilerine, bir kütüphane aracılığı ile belli gruplar oluşturdu. Oluşturduğu gruplar ile aşı olundular. Bu proje hakkında konuşan Kulüb başkanı; “2 yıldır bu sektörün içindeyiz ve böyle projeler uyguluyoruz. Hem engelli arkadaşlarımız hem de yaşlılar için kurduğumuz bu vakıf sayesinde bir çok insana yardımımız dokunmaktadır. Bu seferde Samsun’a gelerek böyle bir proje başlattık ve umarım Samsun halkı bundan memnun kalır. Daha önce de Samsun’da toplam 5 okula böyle bir proje ile gittik ve oldukça teşekkür mesajı toplayarak şehrimize geri döndük. Aynı zaman da teknoloji sınıflarına bilgisayarlar, projeksiyon aletleri ve bilgisayar parçaları getirerek öğrenciler için yardımcı olacak malzemeler temin ettik. Samsun halkını seviyoruz.” dedi.


“TEK HEDEFİMİZ BİZİ İYİ HATIRLAMALARI”


Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü üyesi olan Metehan Küçük adlı kişi ise; “Biz bütün köy okullarına böyle yardımlar düzenlemekteyiz. Yardıma ihtiyaç duyan köy okulları için böyle projeler geliştirip, bunları belirleyip onlara bu konular hakkında yardımcı olmak için uğraşıyoruz. Ben de bu projemiz için payloça kılığına girmiş bulunmaktayım. Amacım ise çocukları eğlendirmektir. Bununla beraber bir çok faaliyette bulundum ve bunlardan asla pişman değilim. Hedefimiz olan buraya geldiğimiz de onlara okumak için daha güzel ortam hazırlamak, onları fazlası ile eğlendirmek, onlarla güzel anılar bırakarak vedalaşmaktır.” diye konuşma yaptı.



Köy çocuklarının yüzü güldü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder