21 Mart 2015 Cumartesi

Güneş; "Oyuncu ve puan kaybettik"

Güneş; “Oyuncu ve puan kaybettik”


Bursaspor takımının teknik direktörü olan Şenol Güneş adlı hocamız, maçtan sonra galibiyeti ele alan Sivasspor takımını tebrik etti ve değerlendirdi.



Teknik Direktör Güneş, her zaman futbolda farkı olayların olduğunu, galibiyetin ve mağlubiyetin olabileceğini, yani bunların futbolun doğasında olduğunu belirtti.


Aynı zaman da maç başlamadan önce ve başladıktan sonra bir türlü sahaya ve havaya ayak uyduramadıklarını söyleyen Şenol Güneş, Sivasspor bir atağa kalkıp bunu gole çevirmesini hayranlıkla izlediğini belirtti. Ayrıca oyunda 2 – 3 tane net pozisyonu değerlediremediklerini iletti.


Yaptıkları hataların ve diğer olayların kesinlikle kendilerine yakışmadığını söyleyen Teknik Direktör Şenol Güneş; “Hava şartlarına uyumsuzluk ve sahaya uyumsuzluk ne olursa olsun kesinlikle böyle şeylerin telafisinin olmadığını ve bu tür hataların kabülü zordur” dedi.


Takımın yaptığı hataları mutlak sonuçlara çeviren Sivasspor’un maçtan galibiyet ile ayrılmasını belirten Şenol Güneş; “Bu sonuçtan kesinlikme mutlu değiliz ve sonuna kadar üzgünüz. Maçta hem iki oyuncumuzu kaybetmiştik ve hem de mutlak 3 puanımı yitirmiş bulunmaktayız.” diye konuştu.


Şenol Güneş, yaptığı açıklamalardan sonra galibey kazanan Sivasspor takımını tebrik etti.



Güneş; "Oyuncu ve puan kaybettik"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder